Perjalanan Ini

Perjalanan Ini

Koleksi

Thursday, November 27, 2008

Maaf...lama menyepi

Salam kepada semua....


Maaf kerana lama tak menabur tinta di sini...

- Sibuk dengan tugasan
- Exam Sem 3 pun menjelma (pada waktu menulis ini, baru selesai menghadapi Math HL yang....haha =P)
- Faktor kemalasan menimpa...

Insya-Allah, pada musim cuti yang bakal menjelma, Perantau akan meneruskan perantauannya di bumi ini...

Memandangkan para rakan seperjuangan di KMB sedang menghadapi exam Sem 3...marilah renungkan:
"Allah tidak membebankan seseorang melainkan apa yang sekadar kemampuannya..." (Al-Baqarah, 2 : 286)

6 comments:

elbaeraqy said...

akhirnya!

Syamill Budak Engine said...

wusy..
x caya aku ini kamal haziq..

Kawan said...

betul...
aku pun cam tak caya gak masa first time aku visit blog ni few months yang lepas...

kamal dah berubah....

chaiyok2!

perantau_kamal said...

ish3....
trime kasih atas komen2 itu..

hah...diri ini masih tidaklah sebaik yang dikatakan...
secara jujurnye le...

masih jahat...
masih lalai...
masih boleh diperbaiki...
masih boleh dimantapkan...

sedey3 =(

(rujuk 13:11)

Aisyah Ismail =) said...

salam.. sorry for the unconvinience.. in case u dont know.. i've change my blog url.. http://www.aisyaumayra.blogspot.com/ =)

perantau_kamal said...

asyik tuka jer...

huk3 =P